×

Оновлений готель "Алі Паруси" розташований у курортному селищі Коблево на самому березі Чорного моря, лише в 10 хвилинах від аквапарку "Коблево". Готель пропонує комфортне розміщення в різних категоріях номерів - від стандартних до люкс і апартаментів.
У готелі є ресторан, що подає страви української та європейської кухні, а також бар, де можна насолодитись прохолодними напоями та коктейлями під час спекотного дня. Гості мають доступ до спортивних зон, вуличних тренажерів та анімаційних програм для всієї родини.
Дизайн, інтер'єр та обладнання номерів, а також обслуговування в готелі відповідають міжнародним стандартам. Євростандарт та люкс номери оснащені кондиціонерами, супутниковим телебаченням, холодильниками, стильними меблями, душем з гарячою та холодною водою цілодобово. Усі номери мають чудовий вид на море. Номери категорії люкс мають балкон-терасу з панорамним видом на море.
До послуг гостей готелю піщаний пляж, обладнаний парасолями та шезлонгами. В готелі є паркінг для автомобілів. Відстань до центру Коблево становить 2 км, а до міста Одеса - 60 км. Звертайтеся з додатковими питаннями або потрібною детальною інформацією, ми раді допомогти вам та зробити ваше перебування незабутнім.

Три причини, чому бронювати на офіційному сайті це найкращий варіант

  • Найкращі ціни та пропозиції

    Ексклюзивні пропозиції, яких немає на жодному іншому сайті

  • Без несподіванок!

    Ви платите ціну, яку бачите - жодних неочікуваних додаткових комісій!

  • Безпечне бронювання

    При бронюванні на нашому сайті ваші дані захищені безпечним з'єднанням.

О Коблево

Коблево - це невід'ємна складова частина берегів Чорного моря, що розташувалась на узбережжі Миколаївської області України. Якщо подорож до віддалених куточків світу вам здається важкою задачею, тоді Коблево - саме те, що ви шукаєте. Тут ви знайдете понад 60 пансіонатів та баз відпочинку різного рівня комфорту, які розкинулися вздовж морського узбережжя на протязі 6 км. Це місце, де можуть одночасно розміститися до 15-17 тисяч відпочиваючих! І не переживайте про промислові чи житлові зони, їх тут просто немає. Лише чисте море, сонце та спокій. Бажаєте дізнатися більше про цей захоплюючий куточок України? Запрошуємо перейти за посиланням.