Сергій
Владелец, агент
Телефон+38(093)423-01-00 Сайтhttp://lviv.net.ua/
2-ой телефон Emaillviv.hostel.staremisto@gmail.com
3-й телефон Skype
Вконтакте Facebook lviv.hostel.staremisto/

Аренда посуточно Частный сектор пл. Князя Святослава,2 Площа Ринок Галицький Львов

Галерея

Галерея фото объекта
/images/boards/board_155316_1499526555.jpg

120 грн/сутки

Создано: 08.07.2017
Обновлено: 08.07.2017

Частный сектор
Аренда посуточно
Львов
пл. Князя Святослава,2
Галицький
Площа Ринок


Хостел «StareMisto» розташований між центральною частино міста Львів (15хв пішої ходи) та головним залізничним вокзалом. Неподалік знаходиться величний собор св.Юра, архітектурний ансамбль XVIII століття та Храм Свв. Ольги та Єлизавети. Після короткої пішої прогулянки Ви опинитесь в історичному центрі старого Львова.
Завдяки зручному розташуванню поряд із залізничним вокзалом, Вам не доведеться довго блукати з багажем по Львову в пошуку нічлігу. Ви зможете лише за кілька хвилин дістатись до нас і потім спокійно вирушити гуляти старовинними вуличками Львова.
Наш персонал завжди готовий допомогти Вам і Вашим друзям з вибором екскурсій, ресторанів, барів, а також підкажуть про те, що цікавого відбувається сьогодні у Львові і які події Ви просто не маєте права пропустити. Ми постійно стежимо і прислухаємося до відгуків наших відвідувачів для забезпечення максимально комфорту і Вашого перебування у нас.
Невисокі ціни, радісний прийом, домашній затишок, комфортність хостелу і можливість відчути незабутню атмосферу нашого міста надовго закарбуються у Вашій пам’яті.

Дополнительно: Водонагреватель, Холодильник, Стиральная машина, Телевизор, Интернет, Wi-Fi, Фен, Утюг.